Haakse Aandrijfkast pz/df schudder

De aandrijfkast van onze pz schudder is kapot gelopen. Er zijn aantal lagers kapot en er is iets te lang mee doorgewerkt waardoor deze niet te redden is. Het huis is iets beschadigd waardoor nieuwe lagers ook niet strak zouden aansluiten. Nu ben ik opzoek naar een complete aandrijfkast ( met aftakasstomp, lagers en tandwiel etc.) of alleen naar het huis en het tandwiel.

Onze schudder is een pz fanex 772. Op de nieuwere types zitten exact dezelfde aandrijfkasten en op die van een deutz-fahr ook. ( volgens mij tot ongeveer bouwjaar 1998 ofzo dus alle fanex modellen en kh modelen van df) Ik meen dat het niet uitmaakt of die van een 4 of 6 elements schudder afkomt want hij is uitwendig exact gelijk aan onze df 4 elements schudder.

Als er volgens de kenners iets tussenstaat wat niet klopt dan hoor ik het graag! Nu is mijn vraag of iemand nog zo'n tandwielkast of sloopschudder heeft of weet te liggen 😄 ?

Ik hoor het graag,

Thom

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Waar woon je ik weet hier in de buurt een sloper/handelaar. Noord Brabant
me
Provincie utrecht .. maakt me eigenlijk niet gek veel uit waar ik hem vandaan moet halen .. Maar een sloper heeft meestal alleen trekkerdelen ?
willem en mf
Gewoon oud schuddertje kopen kun je alles afslopen
fendtjuh
Goh hij is toch ook niet achterlijk... hij vraagt toch niet voor niets naar een sloop schudder? Als hij die wist te staan had hij die al lang opgehaald.
ardpassat
Misschien Buts Meulepas in Oss en anders op Marktplaats ?
me
Marktplaats grofweg al afgestruint ... Niets kunnen vinden en een oud schuddertje kom je op hetzelfde geld als alles nieuw ..
old man jose
Me je hebt een persoonlijk bericht
Wardcase
Thom bel men maar effe ik weet nog wel iets moois
DESLAGERURRE
Ja thom .. heb ik liggen .. 😃 weet je nog 😃 doa maar PB .. dan reglen we wel wat ..
6550Landini
Je moet um gewoon aanstoken thom en de verzekering bellen:P
DESLAGERURRE
@6550Landini

wat wil je er aan laten branden dan ? en het ding gebruik je ook zo vaak in de herfst 😉 gelukkig is niet iedereen zo dom 😉
me
Hoe sluit je zoiets ? .. Slager zijn sloopschudder gekocht en heb weer een draaiende pz 😃 !
fendtjuh
Kijk aan, goeie zaak! De worst nog live mogen aanschouwen? 😃

Bij het begin van het topic kun je links op sluiten klikken 😉
JOHNDEEREBOERTJE
Kun je dat huis niet laten uitkotteren en overmaatse lagers of bussen d'r in.
Kost niet veel bij een beunhaas.
me
Worst niet kunnen zien was te donker 😉!

Kan allemaal maar netjes krijg je het nooit ..

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
3