Motor probleem giant D261 met kubota motor D1105

Hallo tractor kameraden.

aangezien ik vorige keer goed geholpen was met onderdelen te zoeken ga ik nog eens jullie deskundig advies vragen.
ik heb een giant D261 gekocht en aangezien deze soms stil viel heb ik de brandstoffilter en oliefilter vervangen en verse olie op gedaan.Na dat ik da had gedaan starten hij goed en deed hij zijn werk maar viel plots stil en wou niet meer starten.Nu heb ik al de brandstofleiding van de tank naar de pomp uitgeblazen,ontlucht.Soms slaat hij aan maar vertrekt niet. Hebben er soms nog mensen dit probleem gehad?

gr sam

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Hoe lang duurde het voordat hij stil viel?
@Fast Eddy
Een goei 2 a 3 minuten
Steyr.frl
Controleer eerst maar eens of de electrische opvoerpomp wel werkt,zit onder voetplaat aan linkse kant.
Heb je het leidingfilter ook vervangen?
@Steyr.frl
Ja heb die ook vervangen.
@Steyr.frl

ik heb de opvoerpomp gevonden maar die is niet aangesloten!!
Nu begrijp ik ni die pomp is ni aangesloten.
maar heeft wel gewerkt.
want ik heb aan die pomp ni aan geweest

gr sam
RobVolvo
@sam-van-steelandt Voor paar week terug op het werk precies hetzelfde gehad met een D335t, deze viel na paar minuten uit en wou dan maar weer heel slecht starten. Opvoerpompje draaide niet meer waardoor er teveel weerstand in de leiding ontstond dat hij het er niet door kon zuigen, nieuw pompje ertussen en het was weer klaar.
In jouw geval even met een accu en 2 losse draadjes testen of het pompje nog draait, denk niet dat het zo is anders had ie nog wel aangesloten gezeten. Nieuw pompje kopen en de bedrading in je machine opzoeken en aansluiten, wel plus en min even in de gaten houden... 😉
@RobVolvo awel het rare is de bedrading is nog aangesloten het zijn de brandstofleidingen die niet meer aangesloten zijn.
JD 6110
@sam-van-steelandt dit probleem heb ik nu. Dat die af en toe stil valt. Pompje is afgelopen zomer al vervangen en de 2 brandstof filters ook. Hoe is het verholpen bij jou ?
geerts 88
En het voorfiltertje?
@geerts 88

Voorfilter?
geerts 88
@sam-van-steelandt ja dat is leiding filter.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN