John Deere 310 - Welke accu

Mss een beetje domme vraag maar . . . Origineel horen er 2 x 6 volt accu's in de 310. In de handleiding staat 6V 98 Ah. Wat voor 12V accu past nu het best? Er zit nu een 71 aH in (die niet meer goed is) maar zou dat niet meer moeten zijn (98ah) ?
knol

Reacties

Wimsumar
Beste Knol: Op zo'n JOHN DEERE 310 zit standaard een 2-tal 6-volts accu's, goed voor samen 12 volt en 98 Ah (pdf pagina 6: vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…). Dit is echter (te) kostbaar en wellicht onnodig (vlotte starter? ) .
Goed(koop)ste oplossing is echter een ( kleine formaat) 12 volt "auto"-accu van ongeveer 50 - 60 Ah te zoeken welke kwa formaat in de accubak van de trekker past.
Ander alternatief:

Accu-advies (ontbreekt voor de 310):
accudienst.nl/accu/traktor-accu/…

Of zoals eerder beproken:

tractorfan.nl/topic/51051/

accudienst.nl/p58231/…
nico stelpstra
Ik heb hier op mijn JD 310 twee 12 volt accu,s van rond de 55 ah. Deze kun je dan koppelen door de beide minpolen aan het frame te doen en de pluspolen met elkaar te verbinden en op de startmotor aan te sluiten. Dit is dus anders dan met twee 6 volt accu's. Gr nico
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!