Even voorstellen: Henri en trekker

Hallo,

Ik ben Henri. Ik heb een huisje met wat land gekocht en daar hoort natuurlijk ook een trekker bij. Een international 844-s 4x4 met voorlader heeft mijn hart gestolen. Ik hoop hem in tiptop conditie te brengen. Daarbij kan ik zeker wat hulp van dit forum gebruiken, aangezien ik tot nu toe vooral ervaring heb in het sleutelen aan oude boten(en bijbehorende motoren). Bij aankoop van de trekker moest verkoper ook gelijk uitleggen hoe een trekker werkt:)
henri-brink

Reacties

Gavrie Willemsen
Hoi welkom op het forum...
+1
Wimsumar
Beste Henri-Brink:

Quote:
aangezien ik tot nu toe vooral ervaring heb in het sleutelen aan oude boten

Nou, gefeliciteerd. Die ervaring komt goed van pas bij een zinkend schip als een 844S. 😜

INTERNATIONAL 844S vraagbaak hier op T.F.:

tractorfan.nl/machine/international/…

Manual 844:

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…

Technische documentatie:

Downloadbaar vanaf onderstaande site (onder [CM-serie] ):

ihcparts.nl/technische-informatie-1/
henri-brink
@Wimsumar kijk dat is nog eens een warm welkom. Mijn duits en frans is niet zo heel goed. Ik heb een engelse handleiding gevonden en naar ihcparts gestuurd, dus die staat er nu ook bij:)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!