Illustratie van:

Trioliet prototype - Automatisch voersysteem jaarkosten Trioliet

Ik ben op zoek naar de jaarkosten, aanschafwaarde en onderhoud(140 mk +jongvee) van het automatisch voersysteem Triomatic WP 2 300. Het rijdende model met de voerbunker gaat het om. Wie informatie heeft over Lely Vector en Schuitemaker Innovado mag ook.

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Fendt926Driver
Van alle drie kan ik je zo de vertegenwoordiger langs sturen.
jan-reitsma
@Fendt926Driver Is voor een opdracht voor mijn stagebedrijf in het buitenland
walker1
Ben daar niet echt in thuis, maar ik denk dat er ook kosten gaan zitten in de aanpassingen op het bedrijf. Net even een filmpje ervan gezien, je hebt bijvoorbeeld al een goede gladde betonvloer nodig waar dat wagentje overal moet rijden. Verder een ruimte nodig voor de zgn voerkeuken, dus waar de blokken gras en mais klaargezet worden en door het systeem in het wagentje geladen worden. Misschien heb je daar ruimte voor, maar kan ook zijn dat er een stukje loods bij gebouwd moet worden. Moet er in 1 stal gevoerd worden of in meerdere stallen. Zijn allemaal factoren die per bedrijf verschillen, maar wel invloed hebben op wat het systeem uiteindelijk kost.
rommert14
@walker1 klinkt al duur en je bent nog niet eens aan het systeem zelf toe.
jan-reitsma
@rommert14 @walker1 Valt mee. De Vector wordt rond de €130.000 geleverd excl loods voerkeuken. €5000 onderhoud en paar euro stroom voor 120 mk. Levensduur weet ik zo niet. Wat kost een zelfrijder? Of nieuwe getrokken voercombinatie? Volgens mij wegen de voordelen wel op tegen de eventuele meerkosten. Bij nieuwbouw is het natuurlijk makkelijker te realiseren

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet prototype en hebben de trefwoorden Trioliet , automatisch voersysteem en lely vector geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0