Week 45 - Boerderij

Deel dit topic

Reacties

MOOI-WARK
Wel es mooiere foto's gezien 😉
Ernst-Jan
Ja ik ook. Had stiekum gehoopt dat deze er in kwam...
Jammer dat het niet zoveel foto's van dit moment zijn... Van wie is die foto van die DF Gigant?
moarten
Jelmer Deere,
arjan-jasper
Wie heeft die tand dan in de kuilsnijder gehad? 😉
international-633
...
Inter1246fan
Hey, mijn foto van de Gilles bietenlader staat erbij.
tractorquintentje
Landbouw 2 foto's 😛
devermeiren
Schone foto's
NewHollandErik
Inderdaad wel eens mooiere gezien! Wat boeit het de kijkersop Boerderij.nl nou of er een tand in de kuil wordt gevonden? :
landbouw
Leuk , 2 keer met dezelfde loonwerker 😃 Er staan wel mooie foto's bij maar die kuilsnijder :S dat hoort er niet echt bij vond ik persoonlijk.
JD6930
@international-633

dat die foto nog hier op TF te vinden is verbaast me al, je ziet nie eens wa ut is, lijkt net een stuk ijzer da in een stu kgrond steekt, niet slecht bedoeld tegen de maker van de foto maar ik had verwacht dat boerderij wel foto's van trekkers/machine's zou gebruiken, en niet 7,50 euro betalen voor een stuk oud ijzer da in een graskuil steekt. Hetzelfde geld voor de 1e foto, ik dacht dat boerderij alleen duidelijke foto's van TF op hun site plaatste, je ziet hier maar net dat het een fendt is maar geen typenummer of niks, allemaal onleesbaar, ook dit niet slecht bedoeld tegen de maker van de foto, maar het is gewoon zo.
guldner75
@JD6930

de eerste foto is gewoon een super foto! ik ken de foto maker of het bedrijf niet maar dat is toch gewoon mooi om te zien ?
boerderij gaat het om mooie foto's maar ook dingen die bij het seizoen nu horen en apartigheden, ik vind het knap om steeds weer zulke interessante mooie en grappige foto's te vinden! daarom vind ik het wel wat toe voegen
claasenfendtfan
This niet dat boederij alleen maar mooie foto's plaatst, ze hebben gezegt dat ze ook apparte of bijzondere foto's plaatsen. die foto van die tand in de kuilbult is van mij... en ik heb hem heust niet geplaatst om 7,50 te verdienen... in tegen deel zelfs... ik weet ook wel dat er mooiere foto's op tf staan. En als je zegt dat deze foto niet op tf hoort, is dat ook niet waar... het is gewoon een blooper, er staan wel meer van zulk soort foto's op tf.
fendtjuh
Hehe de enigste die goed heeft gelezen is Wouter.
maartendankers
+1 voor Wouter, JD6930 lijkt me een beetje jaloers, vind die eerste foto juist super. Blijft lastig om mooie foto's te maken als het donker word.
Ernst-Jan
Inderdaad en het is lastig rond deze tijd van het jaar nog activiteit op het land te vinden, het enigste wat je nog ziet is eigenlijk wat mais dorsen, lelies rooien en nog een paar bieten...
Koe
@JD6930: de pot verwijt de ketel?
yannick924
Hola, vorige week pas aangevinkt mijn foto's mogen gebruikt worden door boerderij.nl en al direct prijs 😃
caseih1056xl
Heey mijn foto is ook gebruikt 😄 leuk 😃
claasenfendtfan
Idd, net wat frederick zegt, dat zijn toch ook geen foto's? dan zeg je bij mij dat het een stuk oud ijzer is dat uit een bult grond steekt,het is een kuilbult 😉 en met dat stuk 'oud ijzer' heb ik maar wel eem mooi 7,50 verdiend, is bijna meer dan dat ik voor de oud ijzer prijs krijg denk ik, haha. volgens mij klinkt dit gewoon als jaloezie 😉 je vind het gewoon jammer dat ze die rare foto's van jou der niet uit gepakt hebben.
fendtfan16
@Koe

Quote:
@JD6930: de pot verwijt de ketel?


Wordt die een beetje stil van! 😛
JD6930
@Koe

bij mij zie je nog da ut een Krone Big X is en een kiepwagen, bij die foto van boerderij zie je het grotendeels ook wel goed, maar die fendt kun je maar amper zien hoe die er uit ziet. Ik zeg niet dat ik geen slechtere foto's heb gezien hoor, maar ik heb echt al wel veel betere foto's gezien. Die foto die jij als voorbeeld pakt staat er ook een keer origineel op. Ik verwijder die foto die jij als voorbeeld pakt wel als er nie normaal over gereageerd kan worden.
JD6930
@claasenfendtfan

Het is ook wel een grappige foto en hij mag best op tf staan hoor, daar heb ik helemaal niks tegen, ik geef alleen MIJN mening, Nederland is tenslotte nog altijd een land van Vrije Meningsuiting.
Ik zag zelf zonder beschrijving en eerst veel reactie's hier te lezen waar ik uiteindelijk in las dat het een tand van een kuilvoersnijder ofzoiets is echt niet wat het was. ik heb er ook niet voor niks zoiets bij gezzet: Niet kwaadbedoeld tegen de maker van de foto.
JD6930
@claasenfendtfan

ik heb ook nooit gezien dat ze bewerkte foto's uitkozen, die foto's heb ik gewoon op tf gezzet omdat ik ze zelf erg mooi vindt en niet om er geld mee te verdienen, deze foto's zijn gewoon bedoeld als bureaublad afbeeldingen die ik op mijn site heb gezzet en niks meer of minder.

als jullie denken dat ik jaloers ben, dat is echt niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
24
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0