Aanhaalmomenten cilinderkop schluter super s900v

Geachte

weet er iemand wat de aantrekkoppels of aanhaalmomenten zijn van een schluter sd 110W6 cilinderkop bouten .
Burm dieter

Reacties

+1
Schluterfan
De 4 en 6 cilinders met "tapeinden" moet je natrekken met 18mkg. Een tip die ik je geef is om de koppen na de eerste 50 werkuren terug na te trekken. Anders willen ze wel eens lekken...

Bij de 6 cilinders met tapbouten is het 22mkg. Maar dit kwam pas in begin de jaren 80 geloof ik. Toen is de inspuitdruk ook verhoogd naar 260bar IPV de gebruikelijke 200 als ik mij niet vergis.

Succes!
schluterman
@Schluterfan klopt helemaal Simon na de jaren tachtig is dat verhoogt
Schluterfan
Je schrijft in je bericht "Super S900V", is jou trekker een S900 of een Super 900? S900's hadden namelijk een SD105W6 motor, en geen SD of SDM110W6, die wel in de Super 900's ligt.
schluterman
@Schluterfan dan heeft hij iets speciaals als hij een s900v heeft
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!