Miniatuur Ford 7700

Ik ben op zoek naar een miniatuur vasn een Ford 7700 2-wielaandrijving. Heeft er iemand toevallig een of weet iemand waar ik die kan vinden??????
Heb er nog nooit één gezien....

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Bij de Miniatuur Ford 7700 boer een vijftig per bos zonder zand!!!!!!!!!!!!
weurding
T'blijft moeilijk om normaal te reageren voor dombrassen die geen verstand hebben aangaande bepaalde onderwerpen maar goed, de ford 7710 is ooit uitgebracht in 4wd door britains, een 7700 echter niet, er zijn echter wel creatievelingen die ze maken kunnen op bestelling, zo zijn er wel meerdere type's gemaakt voor de liefhebber, je kan ook een 7710 kopen ,de 4 wd as vervangen door een 2 wd van een britains 6600 en dan de stickers afweken en vervangen door een 7700 sticker van walkerparts, dan ben je een heel end op de goede weg, succes
JD BORN 2 FARM
Van ertl? en welke schaal, 1:32 of 1:64??
bertje-bartje
Schaal maakt niet zoveel uit, 1 op 32 is wel mooi
jordi 1455
jasper01
Ken wel de 7710 van brittains
WO 562 Driver
Afgelopen weekend op de landbouwminiaturenbeurs in zwolle waren er wel een paar geloof ik. (niet dat je er nog wat aan hebt, maar ze zijn er wel.)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1