Taarup Ten-X - Te koop gevraagd taarup klepel maaier

Hallo.ben opzoek naar een goedwerkende taarup (of ander merk)klepel maaier (zoals op de foto) Voor eventueel (stalvoeren) voor een hobby prijsje en liefst in de buurt van Zutphen
marnick thomassen

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

radium45
Voor een maand terug ben ik wezen kijken in Rheden voor een Taarup die te koop stond voor weinig. Weet dus niet of die nog te koop is.
@radium45 oke heeft u mischien meer gegevens waar stond die te koop?
radium45
@marnick thomassen Heb je via pb het telefoonnummer gestuurd.
Saeghershof
Omdat nu toch de aandacht van kenners hebben volgende vraag. Iemand uit mijn vriendenkring heeft zo een klepelmaaier. Maar hij werkt niet goed. Hij gooit het gras niet uit de pijp. Pijp is proper en glad . Klopt het als de klepels versleten zijn hij het gras niet hoog genoeg kan gooien?
Fendt926Driver
@Saeghershof kan aan de klepels liggen of de windmaker is door geroest of je hebt te weinig toeren.
ronald73
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
of je hebt te weinig toeren.

Met de toeren moet je natuurlijk ook weer niet overdrijven. Een kennis had zo'n machine achter een 180 pk trekker gehangen op de 1000-toeren aftakas. Dat ging best wel goed totdat de hele machine rond ging draaien achter de trekker 😄
Maar eh, deze maaikneuzers hebben toch geen aparte windmaker of blower?
Fendt926Driver
@ronald73 geen apparte blower.
Maar de klepel rotor as werkt als wind maker.
Daar moeten niet te veel gaten in gerot zijn
valmet 605
@Saeghershof ja klopt maakt dan geen wind en klepeld slecht.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!