Fendt 306 nog een keer

Voor de mensen die hem nog niet hadden gelezen, ik kan zaterdag een fendt 306(volgensmij) ophalen, maar hij heeft 2 jaar stil gestaan, nu is mijn vraag wat kan ik het beste doen om hem even naar huis te rijden? moet ik nog diesel enzo vervangen? het is ong. een half uurtje rijden. en is het erg als die dan een half uurtje gewoon rijdt zonder dat de diesel vervangen is, of is het toch echt nodig om leeg te maken??
bedankt alvast, gr. dx 3.90

Deel dit topic

Reacties

deutz dx
Dx 3.90 moet deutz dx zijn;)
Is er niet de optie om die trekker naar huis te slepen ? Dan kan je thuis gelijk beginnen met schoonmaken en filters vervangen enz.. Zal weer net zo zijn dat je de filters vol troep hebt als je bijna thuis bent 😉
deutz dx
Ja zat ik ook al aan te denken, of op een dieplader ofso, weet je zeker dat het goed gaat:P
maarja als iemand met ervaring mee is en zegt dat het wel kan, laat ik hem liever naar huis rijden.
keeko
Hangt van de stallings omstandigheden af. Nieuw branstof filter lijkt me in principe voldoende. voldoende.
deutz dx
De trekker heeft een ong. 2 jaar in een oude koeienstal gestaan.
old man jose
Als je er een nieuw brandstoffilter opzet zit de troep nog steeds in je systeem. Zodra je ermee gaat rijden komt het vuil in beweging en verstopt alsnog je hele systeem!!!! Een half uur of een uur maakt niks uit de troep die in je tank zit komt los!!!!!! Zoals in de vorige topic al gezegd is WAAROM VRAAG JE HET DAN?????????????
fendtjuh
Inderdaad. Gewoon niet doen dus, ding moet eerst schoon, je wilt ook niet dat hij vastloopt oid.
deutz dx
Omdat ik niet zo'n techneut ben met trekkers;)
maar ik weet wel genoeg;)
bedankt jongens
fendt306308
Nou sluiten dit topic dan maar he...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
2