Even voorstellen: Tseard

Hallo, ik ben Tseard en ik ben sinds kort de trotse bezitter van een ford 2000. Vroeger werd deze ford gebruikt door mijn vader op de boerderij en na een jarenlange zoektocht heb ik eindelijk weer een 2000 gevonden
Tseard

Reacties

+2
jeet
Welkom veel plezier met de 2000 waar blijven de foto's ?
+1
Tseard
@jeet ja.. lukt nog niet zo..
+2
Siete
@Tseard Rechts boven in beeld op de 3 streepjes klikken, dan op foto's en dan op plaats foto's. Dan wijst t zichzelf wel. 😉
+1
Wimsumar
Beste Tseard: Grappig, het doet me ergens aan denken. Ik had 'vroeger' een buurman met een FORD-2000. Van voorjaar tot zo laat mogelijk in de herfst kwam hij minimaal 4 X daags (heen en terug) 'langshobbelen' om de koeien in het land te melken. Vaak zat (met regenweer in 'n rûngeart protsje) 1 van z'n kinderen (waaronder ene Tseard(!) ) achter op de wagen.
+1
walker1
@Wimsumar werden de koeien vroeger 4x daags gemolken?
+1
Wimsumar
Beste Walker1:

Quote Reactie van @walker1:
4x daags gemolken?

Nu je het zo noemt. Ja. 2X machinaal + 2X handmatig namelken (maar daarvoor hoefden ze niet met de FORD-2000 4X (2X heen + 2X terug) bij mij langs te hobbelen want ze waren er toch al).
Tseard
@Wimsumar waar was dit dan?
Wimsumar
Beste Tseard:

Quote Reactie van @Tseard:
waar

Yn 'e Putten. (Maar dat zal deze Tseard waarschijnlijk onbekend zijn 😉 ).
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!