Mc-Cormick D 436 - Hoe moet ik te werk gaan?

Ik ben al een tijdje bezig met het opknappen van een Cormick 436 maar weet niet goed hoe ik te werk moet gaan met de electrische bedrading van het (dashbord) kwestie van alles terug juist aan te sluiten, kunnen jullie mij een tip geven. Alvast van harte bedankt!!

Deel dit topic

oldtimerfan

Reacties

staaf
Heb je er een schema van?
ih 856
Alles goed labelen daarna kijken wat je moet vervangen dat vervangen als er nog geen zekeringskastje opzit zou ik die er zeker opmaken en wil je zeker van je zaak zijn vervang je gewoon gelijk alles en gelijk met een zekerings kastje gaan werken
riessie
Als je jouw cormick helemaal opknapt, zou ik zeggen alle oude bedrading eraf, en alles nieuw erop. Je bent nu toch bezig en zo heb je later ook nooit geen gezeur met kortsluiting.
IHC-power
En genoeg detailfoto's trekken van hoe alles waar precies vast zit. Desnoods kleuren van kabels opschrijven. 😉
fiatjuh
Zijn toch ook nieuwe kabelbomen kant en klaar te koop?
DaanHaar
Ja, nieuwe kabelbomen zijn nog te koop.

Vorig jaar nog eentje gekocht via ebay.de (Germany). Kostte nog geen 8 tientjes. Voor het los-slopen even goed wat fotos maken.
jaspercasedriver
Ik heb bij men 436 gewoon alles vervangen is niet zo moeilijk als je alles beetje volgt snap je wel hoe het zit..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!