MF 3645

Wij hebben een mf 3645 maar als hij koud is wil hij niet in het haasje, dan gaat hij erg joelen pas als de olie warm is gaat het goed.
heeft iemand hier nog een oplossing voor, specifieke olie ? of iets anders?
alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

mooiwar
Wachten tot hij warm is dat duurt toch niet zo lang
fordsondexta
In het haasje laten staan:P

nee miss kun je wel beter ff de goede olie opzoeken die erin moet of heb je de juiste olie in de bak?
ramrod
Heb je gereedschap om te kijken of de spoel wel wordt bedrachtigd?

Probeer eens de pook een paar seconden links te houden, zodat de schakeling wat meer tijd krijgt. Als dit niet werkt: v/t schakelaar op schakeldeksel kort doorverbinden terwijl tweede persoon pook links houdt. Als dit niet werkt spoel en stuurschuif wisselen met bijvoorbeeld 4wd of diff.
Werkt nog niet: als je zeker weet dat de spoel wel spanning krijgt, en hij schakelt niet wordt het waarschijnlijk tijd om achter het deksel te kijken...
chiel-fendt 936
Hadden wij ook van de zomer bij onze 5465 was het sensortje kapot dat moest zien dat hij in de vrij stond

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4