Muziek

Hallo
ik schrijf elke keer bij een filmpje dat de muziek wat minder is, maar dat komt omdat ik geen ander nummer kan want als ik een liedje van internet haal of van een cd lukt het niet bij windows movie maker heeft iemand ervaring mee hoe dat wel kan dan hoor ik dat graag want dan kan ik wel wat mooiere liedjes bij zetten

groetjes steyrgek

Deel dit topic

Reacties

HollandNew
Kun je al wel muziek invoegen met MovieMaker?
woutkuiphuis
Ja het kan wel
woutkuiphuis
Er staat zoon ding met tijdlijn weergeven die moet op stoybordweergeven en dan staat er audio/muziek in die balk kun je muziek invoegen en afstellen hoe lang die moet succes!
tractorquintentje
1) gebruik een programma om de muziek te downloaden 😉
2) ga zelf foto- of filmmateriaal maken, dat is ten eerste leuker voor de kijker dat hij niet 2 keer hetzelfde ziet en dat maakt je gelukkiger als mensen dan een compliment geven 😉
3) vraag hulp aan iemand als het niet lukt, want alleen zo kan je het leren 😉
Kareltje
Ik denk dat ik weet wat je probleem is. Je muzieknummers hebben een bestandsformaat waarop moviemaker niet (goed) op werkt. De oplossing is om de bestanden met een converter om te zetten. Dit converteren maakt bijvb. van een .avi bestand een .wmv bestand.
HollandNew
Kopieer gewoon een youtube link met de muziek en ga naar clipconverter.com/ en zet het om in een .mp3
deutz dx
Download FreeYouTubeToMP3Converter
die doet het altijd;)
rosco91
Er is toch geen mooiere muziek dan het gebrul van de motoren zelf ? :d
steyrgek
@rosco91 maarbij foto`s 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1