Allis-Chalmers D 27 - keuring allis-chalmers

Ik heb een vraag in verband met de keuring van mijn alls-chalmers.Kan hij gekeurd worden als hij allen beschikt over 2 koplampen en niet met pinkers en achterlichten?hij dient alleen om oldtimer show's met te rijden.

alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Nee volgens mij kan dat niet. Je moet over pinkers en achterlichten beschikken. En ik denk zelfs dat je ook een 25km bord moet hebben achterop. Hadden wij toch zo gedaan en de trekker was goedgekeurd.
john deere 1020
Ook niet als je hem inschrijft als oldtimer?
IHC-power
Ik weet niet of er op gebied van keuring iets speciaals bestaat voor inschrijving als oldtimer.
landinifan
Ja kan je in belgië toch inschrijven als landbouwvoertuig of oldtimer.

wegcode.be/forum/showthread.php/…
guy
Maar dan moet je pinkers hebben; en als je sneller dan 25 rijdt, stoplichten ook
wouterdp
In belgie moet een oldtimer niets hebben, geen pinkers geen lichten niets.
rudy
Let wel op als oldtimer mag je niets trekken of achter in de lift hangen hebben.Dan moet deze ingeschreven worden als landbouwtrekker.Het beste wat je kan doen is naar keuringcentra gaan en inlichtingen vragen aan de chef.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1