Tractorfan week 48

Deel dit topic

Reacties

deutz dx
En toch heeft het wel weer wat al die plaatjes met hier en daar wat sneeuw:)
Valtrapowerr
Zitten mooie plaatjes tussen!
Boerenjongen16
Lest best :lol: 😃
manus
@boerenjongen mooie foto hoor!!

ik sta er zelf eindelijk ook een keer bij!!
Rikk
Case-IH Fan
De laatste is het mooist 😃
JD6930
-
JD6930
Nou, als een nieuwe Bema Snow-Cmbi demo nog niet goed genoeg is voor boerderij weetk het ook niet meer. Ik dacht dat ze bijzondere foto's wilden. die Bema lijkt mij toch bijzonder, aangezien het een nieuwe Bema demo is en dus nog bijna geen van gemaakt zijn waarschijnlijk.

Dit zeg ik niet omdat die foto's van de Bema Snow-Combi demo van mij zijn, maar gewoon omdat dat tenminste echt bijzondere foto's zijn. En het hoort bij de tijd van het jaar, aangezien een onderdeel van de Snow-Combi een sneeuwschuif is.

Maar toch mooie foto's weer.
GROENEDEERE
En weer staat er een van mij tussen
Boswachter
@GROENEDEERE

Weer Kassa dus 😃
GROENEDEERE
3e keer al
johndeere3640fan
Weet iemand de link van die tweede foto?
worteljcb
@Loonwerker-Twan en @Rikk: hoeft niet persé hoor! ik heb er geen bankrekeningnummer staan en ik heb er ook al tussen gestaan. Scheelt hun weer in de kosten.. 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0