Same Minitauro 60 - Chassisnummmer van mintauro 60 waar kan ik dat vinden

Ik heb een tractor minitauro 60 gekocht in Nederland zonder papieren. In Belgie is het noodzakelijk om deze tractor in te schrijven met het chassisnummer en de roze kaart.
Beide items heb ik dus niet en ben er naar op zoek. Wie kan mij helpen?
Arie Alleleijn

Reacties

+1
valmet6400power
@a3vandiejen
Weet u dit? 😏
+1
joop-same
Arie, als het een NL trekker is dan staat er alleen maar een serienummer aan de rechter kant van de motor iets onder de olie vuldop op de voorbrug ingeslagen met een oem nummer, en het motornummer op de re.kant van de motor naast de vuldop op een rechthoek ingeslagen 1053 *xxxx*
Arie Alleleijn
Hallo Joop,dank je wel voor jou reactie. Ik heb enkele nummeren gevonden en wel motornummer *1053*29313* en het nummer onder de olievuldop is S MT60*291894* en het nummer onder het vorige nummer is DGM 1330 MAOM. zie bijgestuurde foto's. Is het voor jou mogelijk uit te maken welk nummer het serienummer is en van welk bouwjaar deze tractor is.@joop-same

(klik om te vergroten)

Motornummer

(klik om te vergroten)

Nummer onder olievuldop
joop-same
@Arie Alleleijn , 29313 is het motor nummer en 29184 is het serie nummer van de trekker,het bouwjaar is niet exakt te geven maar ligt tussen 1976 en 1979 kijk eens op de wiel platen rondom de bouten is ergens een bouwjaar van de wielen ingeslagen, tel daar een jaar bij en dan heb je het bouwjaar van deze trekker.
WO 562 Driver
@joop-same horen die cijfers tussen de sterretjes niet gelijk te zijn?
Dat je dan kan zien dat het de originele motor nog is.
Mijn Oliver 562 heeft volgens mij die cijfers gelijk.
joop-same
@WO 562 Driver De nummers waren tot ongeveer 01/76 gelijk, motor en s/n daarna was er verschil tussen beide nummers.
WO 562 Driver
@joop-same oké. Dank je. Op die manier.
Dan is die van mij dus van voor 76.
Arie Alleleijn
Beste Joop, dank je wel voor de informatie. Ik hoop dat dit voldoende zal zijn voor de Belgische R.D.W. Ik laat je in ieder geval iets weten(kan een paar maanden duren). Gr. Arie@joop-same
Wimsumar
Beste Arie Alleleijn: Ook zonder papier in onderstaande link het digitale onderdelenboek van de SAME MINITAURO 60. (En daar was helaas na doorbladeren 460 pagina's ook geen chassisnummerplaatje te vinden).

vieux.tracteurs.free.fr/pdf/…
joop-same
@Wimsumar Een plaatje met de nummers zat op alle export trekkers, behalve de Nederlandse en nog enige landen, dit plaatje zat onder het stuur op de rechter plaat.
+1
wim-same
Rechts op de voorbok
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!