Illustratie van:

John Deere 1020 -

De brandstofpomp van john deere 1020 lekt bij de gasstang handel.Het is bij het starten .Mijn vraag is of je dit uitwendig kunt repareren.Zit volgen mij een rubbertje tussen.De trekker loopt en trekt goed.

Deel dit topic

Reacties

TomH
Dan moet het het dekseltje toch even los halen. Wel even rustig op tillen en even goed kijken hoe de veertjes allemaal zitten. en bestel dan ook maar meteen een pakking voor de klep want die lekt dan ook altijd weer.
RobinBos
Die moet er inderdaad af.
je zou niet de eerste zijn die denkt dat het van buitenaf ook kan, ik heb wel eens een nieuw kapje voor iemand geregeld die dat probeerde. die dingen zijn niet goedkoop.
jd user
Weet je misschien ook hoe dit veroorzaakt word?...
RobinBos
Lang stil staan, dan drogen ze uit denk ik, weet het anders ook niet.
jd user
Bedankt
old man jose
In het deksel zit naw een O ring om de gas stang die stuk is
jd user
Zit het deksel met twee moeren vast die in het midden zitten?...
RobinBos
Dat dacht ik wel ja, die zitten verzegeld als het goed is.
Onder dit deksel zitten wel wat veertjes, het is niet zo dat ze eruit rollen zodra je het dekseltje los haalt, maar hou het even in de gaten hoe je het veertje los haalt, en dus ook weer vast zet.
jd user
Oké...zal ik doen.Thanks!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!