Massey Ferguson 35 - hef gaat tijdens het rijden zelf omhoog

Als ik begin terijden met me trekker gaat de hef omhoog en gaat klem zitten maar wat is hiervan de oorzaak heb de olie al vervangen maar daar zat een hoop water in (pookhoesje stuk )
maar nu doet hij het nog mvg hylke de jong
hylke1989

Reacties

john deere 7810
Lucht er in?
MaikMF
Bij mijn MF 135 gaat de hef + binnenste hendel ook heel langzaam omhoog, tijdens het werk en transport. Ik kan de hef dan wel weer gewoon laten zakken tot de gewenste positie.
siegfried001
Bij een deutz kan dat soms het geval zijn doordat de oliefilter vuil is en er hierdoor een druk opgebouwd wordt in de hefcilinder. Hoewel deze deutzen een aparte pomp hebben. Maar je kan het altijd eens controleren. Veel succes
MF 2725
Lekkage in het hefbedienings ventiel misschien?
warmerbros
Zou ook aan je diepteregelaar kunnen liggen dat die veer uitgerekt is,ik heb bij mijn 155 2 plaatjes tussen de topstang en de veer dat als je heft de machine niet aan de veer trekt,wij hebben hetzelfde ook wel eens met een tef gehad
ramrod
Op het forum van annatefka.nl staat veel over de hef, en er zitten kenners.
RINDERFIATAGRI
Dat licht aan de pomp dan is het kogeltje versleten kun je zelf verhelpen
tijmen
Dan staat de trekkracht regeling verkeerd, die gaat dan om hoog als je gaat rijden, heb ik met een case ook een keer gehad, toen de hendel verzet en toen was het probleem over.
guldner
@siegfried001

is bij een deutz d3005 ook dan de filter vol onze heft het als je volgas rijd
jordi 1455
Als het filter vol is met troep dan heb je hydroliek slangen niet goed schoon van de machines, kijk ook es naar het oliepeil dat kan ook de oorzaak zijn. mijn tip is om de hele hef hydroliek te inspecteren.
warmerbros
Zou ook kunnen dat je hendels niet goed staan en dat je heft met de verkeerde hendel
ramrod
Als het in de trekkracht regeling zit kan het zijn dat de topstang een keer een dikke knal naar voren heeft gehad. Er zit een stangetje achter de topstangbevestiging, die wel eens krom buigt bij overbelasting
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!