Guldner G30S - Waar kan ik spatborden Guldner kopen

Hallo,

Mijn spatborden van mijn guldner zijn helemaal doorgerot op de bekende plaatsen, nu wil ik graag nieuwe kopen maar kan niks op het internet vinden?
Misschien hebben jullie een idee waar ik ze kopen kan?

Mvg wiebe
wiebe-van-beenen

Reacties

basia
Nieuwe zijn wel behoorlijk prijzig ; op een Duitse web-shop : 1150 euro per set .
Heb je Stevan Wierda uit Bakhuizen al geprobeerd ? Miesschien heeft die nog een paar nette ,of die nog op te knappen zijn .
Hoe is het afgelopen met de speling op de eindvertraging ? Nog naar behoren opgelost ?
wiebe-van-beenen
@basia ja spelong blijft er wel iets op zitten maar ben tevreden👍
wiebe-van-beenen
@basia ja heb Stefan wierde al gevraagd die woont vlak bij me in de buurt heb er al meer onderdelen weggehaald
bas101
Ik sprak een paar jaar terug met een Duitser en die had t er over dat die nagemaakte net zo slecht waren als de originele , aan binnenkant van spatbord zit een holle ruimte waar alle opspattende drek van de wielen in terecht komt en zo t doorrottingsproces eigenlijk chronisch aanwezig is.
+1
basia
@bas101
Kwestie van goed conserveren en dit bijhouden ? Word in de praktijk weinig gedaan ..
bas101
@basia ik denk dat t aan t bijhouden eraan mankeert , wie neemt de moeite om elke paar weken de wielen te demonteren om de verzamelde drek in die holle ruimte te verwijderen?
basia
@bas101

Ik ken die spatborden verder niet ; maar misschien aan te passen zodat er geen modder in holle ruimtes kan komen , en zo al, dat het er weer makkelijk uit kan komen of uit te spoelen is ?
bas101
@basia in deze Güldner spatborden zit in t midden een verticale kolom van zeg 40cm hoog en daar verzameld zich dan de driet in , k ken de spatborden verder ook niet goed maar indien mogelijk zou ik de bovenkant dan met een passende plaat dicht lassen .
kramer
Misschien hier?
guldnertraktor.nl/
Palletje
Staat net een setje op Facebook in de Guldner groep te koop
wiebe-van-beenen
@Palletje top zal even kijken
wiebe-van-beenen
@Palletje heb je een link ervan?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G30S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!