Tobroco zijn er verschillende types gebouwd?

Ik ben op zoek naar een upgrade voor onze 3 meterse tobroco (mag in België nog) en vind vooral in 2 delen opklapbare vormen. Deze zijn nogal hoog dus vroeg ik me af of er ook tobroco's gebouwd zijn die in 3 stukken opklappen?

Deel dit topic

Reacties

boereke
Dit topic eventjes terug omhoog halen, ik heb nu gevonden dat er idd tobroco's gebouwd zijn met 3 delen van 2 meter. Wie heeft er hier eventueel ervaring mee? Vooral naar verdeling toe dan, vermits er bij dit model 3 verspreiders/bakken zijn ipv 2.
boereke
En hoe zit het trouwens met de debietregeling, vermits er bij dit model volgens mij geen doseerrubbers met verschillende diameters gebruikt worden.
MRVNDT
De driedelige Ken ik alleen van simko
boereke
Deze vond ik op 2 de hands, iemand hier ervaring mee?

(klik om te vergroten)

Deze vond ik op 2de hands, iemand hier ervaring mee?
casejxu
@boereke denk dat t totale hoogte verschil niet eens zo groot is tegenover 2x 3 meter
boereke
Lijkt mij idd ook niet veel te verschillen. ik ga in ieder geval naar een 3-delige kijken, verkoper vraagt 1000€, lijkt mij niks teveel. Ik ben vooral nog benieuwd naar ervaringen met de verdeling van 3 uitlopen ipv 2.
Bedankt voor jullie reacties al!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0