Fendt 611 - Brandstof pomp lekt

Hallo

Ik heb een vraagje.
Mijn brandstof pomp lekt achterop als ie loopt het drupt eruit.
Nu heb ik al de olie ververst totdat het eruit liep via het aftap boutje. Maar hij blijft lekken.
Nu is mijn vraag kan ik die achterste kap eraf halen en dan de pakking vervangen zonder dat ie van instelling of iets verspringt ?

Alvast bedankt grt rick
Fendt power 714

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

unipower
De regelaar kun je eraf halen daar zit inderdaad een pakkin tussen, dit komt wel vaker voor dat die door trillingen ofzo naar buiten of binnen gaan. Eerst haal je de gasstang en stopkabel los. Als je de boutjes los hebt kun je hem een stukje wegpakken en dan moet ie een veertje losmaken met een haakje of iets. Ook de regelstang moet losgemaakt worden dit zit met een pinnetje dat wijst zichzelf wel, aan de afstellingen veranderd niks. Je kunt er wel moeilijk bij vooral omdat er hier nog een chassisbalk voor zit 😉 oja en voor het terug monteren even wat locktite aan beide kanten van de pakking doen of aan de deksel, dan voorkom je dat hij weer naar binnen of buiten kruipt
koenjohndeere
Heb je een foto van je 611? Lijkt op n oude bekende🤭😉
verwijderd
@koenjohndeere

(klik om te vergroten)

+1
appie1967
Vervang dan de oringen van de gas en stopzethandel dan ook direkt die lekken ook vaak
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 611 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!