Ervaring over deze quad gevraagd

Mijn oom en tante hebben een new force quad 150 farm staan maar die doet het niet zo supper meer. nu mag ik van ze gaan kijken wat er aan de hand is maar wat is eigenlijk jullie ervaring met zo'n quad.

Deel dit topic

Reacties

Deur324
Force komt me niet echt bekend ik de oren voor, wij hebben ook een 150 cc quad van dinli helix, er is laatst een andere uitlaat onder gekomen omdat de oude uitlaat lek was, maar opeens bestond het bedrijf niet meer dus was het heel moeilijk om aan die zooi te komen. nu is hij gemaakt, maaar krijgt hij weer geen bensine ofzo dus hij rijdt niet lekker. De kans kan dus groot zijn dat je ook geen onderdelen meer kan vinden voor deze quad?
t6080
Tom xla heb je er geen foto van?
ik ben bang dat het een chienees ding is en daar heb ik heele slechten ervaringen mee je spandeert er dadelijk een hoop geld aan (als je onderdelen kan vinden) en hij is zo weer kapot dat is mijn ervaring er mee
Deur324
Idd
tom xla
zo'n quad is het
newhollandtsa
Krijg je met die chineese rommel daar zijn nu vast geen onderdelen meer voor tekrijgen of als je ze wel gevonden hebt dan ben je een paar maand verder voor dat je ze in huis hebt. wij hebben hebben 2 jaar geleden ook bij zon chinees ding wezen kijken maar toen dachten wij als je onderdelen nodig hebt dan kun je ze nergens krijgen en daarom hebben wij toen maar gelijk een suzuki 400cc gekocht
feikefendt
Ja precies wij hadden ook eerst een alluc 250 cc quad wou op den duur niet meer alleen maar reparaties nu hebben we een 360cc kawasaki quad(farm quad)
chiel-fendt 936
Ja mijn oom heeft ook zon chinees ding is veel aan kapot wij hebben nu een suzuki van 250
robert_fendt
Chinese pruttel leek ons ook maar niets, na een tweedehands rampzalige Yamaha hebben wij een nieuwe Kawasaki gekocht.
massey8690
Idd, met dat chinese spul blijf je gewoon aan het sleutelen, 1ste jaar gaat het goed, 2de jaar heb je de bak een keer los gehaald, 3de jaar wil ie in de winter niet meer aan de praat, en dan ben je hem zat en wil je een echte!
je kunt hem het best laten staan tot het weer +15 graden is, dan krijg je hem waarschijnlijk met choken en vlotteren wel weer aan de praat 😉
Valtra-Fordpower
Wij hebben een geimporteerde Honda, maar na de eerste kosten te hebben gehad is ie weer 100% 😛

Ook met dit weer zonder choke een tikkie op de start knop is eigenlijk al te veel 😃
CVT6230
Ik zou er niet aan beginnen die chinese pongel. Wij hebben een tijd terug 1 verkocht, dit is volgens mij de opvolger van die quads die ze toen bij schippers bladel verkochten. Ze hebben dat niet voor niks afgestoten.
chiel-fendt 936
Hier de loonwerker had zon ding gekocht kreeg meteen als tip ff alle schroeven aandraaien
NHSanderJD
Een loonbedrijf koopt toch geen chinese rommel?
poech prut
Wij hebben thuis een yamaha 250cc, die dingen worden al 20 jaar zo gemaakt ofzo, dus ideaal met onderdelen. Een merk qaud brengt tweedehands tenminste ook nog wat op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
6