Illustratie van:

Massey Ferguson 3050 - het lampje van de groep haas/schildpad brandt niet,en ook de aftakas werkt ni

Denk een elektrisch probleem,ook de aftakas werkt niet,heb de zekerringen nagekeken maar niets gevonden.is er soms iemand met een oplossing?

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Gewoon de Mf dealer bellen, die zullen het wel weten.
steyrcvt6160
Het is altijd beeter dan dat de hele tractor brand
Wim3065
Zeker van je zekeringen? Lijkt me het typische zekering probleem...
hanny
Ja ik zou eerst de zekeringen checken.
schuttevaar
Zitten twee zekeringen voor in de trekker bij het luchtfilter
dat is de voeding van de computer die de aftakas en dat schakelt. denk dat daar 1 van kapot is
mf gek
Denk een schakelaartje of een zekering
ramrod
Schuttevaar heeft gelijk. Vervolgen kun je ook controleren of het lagedruklampje op het dashboard gaat branden als je de koppeling helemaal intrapt, met de trekker en het contact uit.
Maar eerst zekering controleren, en de aansluiting van het dunne draadje bij de accu klemmen
loarnsen mf
Lampjes kapot??
bertus844s
Rechts onder de cabine bij het opstapje zit de autotronic. hier komen twee dikkere draden van voren een rode en een gele. controleer maar eens of je daar wel genoeg spanning hebt nadat je de zekeringen voorin natuurlijk eerst gecontroleerd hebt. laadspanning verder wel ok?
RemcoPower
Het kan ook de oliedruk sensor zijn. hebben we ook een keer bij me ooms 3085 gehad toen deed de aftakas en dynashift het niet. dan moet je ff de stekker van de olie druk sensor schoonmaken en goed aan drukken. de oliedruksensor zit vlakbij de rechter achterrem. de rechterkan als je in de trekker zit.
De MF man
Ja idd 2 zekeringen voor in en bij sommige zitte er op de startmotor ook 2 plaats van 1 en dan de grote stekker in de autotronic die misschien slecht contact maakt, moet je eve dat bakje los draaien en dan stekkers schoonmaken
mijndertmf-fan
Ik heb da ook gehad toen heb ik kabel gelegen naar voor anders moest ik nieuw printplaat maar via da konden we het ook oplssen
Hage1
Bedankt voor de hulp.
het lag aan de stekker rechts onder de kabine welke in de printplaat zit.
Groet Leen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
7