International 844 S -

Voor het afstellen van de hef bediening de hef is er gevoelig als je de hendel iets omhoog doet gaat de hef helemaal omhoog

groeten albert

Deel dit topic

albertih

Reacties

steyrdriver
Graag iets duidelijker aub, want ik snap dr niks van :?
johndeere9620fan
Oke, dankje voor deze nuttige informatie....
trinty
Ja inderdaad, wat bedoel je nou??
Wimsumar
Beste AlbertIH: Dat is een normale reactie van de hef op het verplaatsen van de bedieningshendel van de trekkrachtregeling.
ANKA
Beste, ik kan mij alleen maar aansluiten bij de vorige reacties. Wij hebben van in het jaar 1978 met een 844 sb gereden en de hef is wel gevoelig (vraag?) en dubbelwerkend.
Gr ANKA
hewi
Hendel diepte regeling onder in zetten werkt dat niet ,,vermodelijk reactie stang los van hefas zodat positie niet wordt geregeld
albertih
@ANKA

hee ja beetje lastig verhaal om uit te leggen
ja dubbel werkent werkt prima \
groeten albert
albertih
@hewi

hee ookee en is dat makkkelijk te maken of moed er veel gesloopt worden om de bij te kunnen
groete albert
De IHC 733 E
Kijk is of er nog genoeg Oli in je hefdeksel zit. Want als er te weinig in zit Dan wil die weleens rare nukken krijgen (De hef)
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!