Ford 5000 - Uitlaat Ford 5000

Beste mensen,
Ik heb sinds kort een Ford 5000. Nu ben ik niet zeker over de uitlaat. er zit geen gat in de motorkap (is de originele kap) en loopt langs de motorkap op. Is dit origineel of moet het anders?
alvast bedankt
(het is trouwens het oude type ford 5000)

Deel dit topic

FendtFordfan

Reacties

ford-major
Dan heeft deze waarschijnlijk onderlangs gelopen.... en hebben ze hem zelf bovenlangsgemaakt zonder een gat in de kap te willen maken zodat ze hem eventueel weer orgineel onderlangs kunnen maken
Wimsumar
Beste FendtFordfan: Weet je wel zeker dat het en Ford is?
Ik heb ook wel eens iemand gezien met een David Brown die hij blauw geverfd had en de stickers van een Ford 5000 op de motorkap had geplakt.
old man jose
@Wimsumar

Beste Wimsumar ook bij DB gaat de uitlaat DOOR de motorkap naar boven en langs het chassis naar beneden!!
Wimsumar
Beste Old man jose] Ja, dat klopt, maar misschien is het een ander merk, in Ford-kleur + bestickering, met wél de uitlaat "opzij" .
old man jose
@Wimsumar

Fordson zaten niet door de kap, is wel blauw en kan ook naar beneden.
Het kan ook een heel ander type zijn waarvan de vooras is gewisseld, Kijk maar hier: tractorfan.nl/picture/432731/
Dit is wel een 5000 oud model.
old man jose
@Wimsumar


Kijk eens hier
FendtFordfan
Allemaal hartelijk bedankt
ford-major
@ old man jose.
even op uw reactie van dat fordson geen uitlaat door de kap heen heeft... dat klopt niet want een dexta heeft wel dergelijk de uitlaat door de motorkap
old man jose
@ford-major

Yep okay
jasper01
Heeft een oud type 5000 en weet zeker dat de uitlaat gewoon door een gat in de motorkap loopt zo vanuit het spruitstuk recht omhoog
ford-major
Je hebt ze ook omlaag..
ha189
Ford 5000, zijn beide mogelijk omhoog en omlaag.

zelfs een major kan door de kap, zie je alleen niet vaak.
Jeroendbpower
@Wimsumar even over die blauwe David Brown. Een kennis van mij heeft een paar jaar geleden een blauwe David Brown gekocht. Deze heeft hij opnieuw gespoten in de originele kleuren. Een maand geleden heb ik deze trekker van hem overgekocht. Zou dit toevallig dezelfde trekker zijn als die uit jouw verhaal. Het gaat om het type 880 implematic.
Wimsumar
Beste @Jeroendbpower: Het is ongeveer 25 jaar geleden, dat ik die "Ford-5000"-David Brown ergens bij een mechanisatiebedrijf heb gezien. Ik kan me niet herinneren welk type David Brown er achter schuil ging, laat staan waar die trekker is gebleven.
Jeroendbpower
@Wimsumar ah oke toch bedankt voor uw reactie
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!