Unimog 403/406

Ik ben op zoek naar een unimog 403/406
om beetje mee naar school de jagen.
mag wat werk aan zitten.
wie weet er wat leuks te staan?

Deel dit topic

Reacties

superluc
Marktplaats staat er een voor 2500
Rieen
@ superluc? tijd voor een bril?
ik vraag om een 406, staan er ook wel op. maar zijn me iets te prijzig.
unimog_kevin
Wa is jou budget ?
fendtfan16
Maakt dat zoveel uit dan?
Rieen
+- 3,5 duizend, liefst niet meer. weet dat het daar niet makkelijker van word.
unimog_kevin
Jah, Onder 4000/5000 (voor 403/406) Heb je bijna altijd een waar veel werk aan zit. boven die prijs, zijn bevoorbeeld kleine dingetjes die je moet maken 😉
unimog_kevin
Maar je hebt er ook onder de 4000 die bijvoorbeeld goed zijn 😉, moet je maar net tegen komen
Rieen
Ja precies. mag rustig wat werk aan zitten, ook motorisch, ben hem eerst nog niet zo hard nodig dus kan er eerst nog wel tijdje aan sleutelen, en daar komt bij dat ik dat ook wel leuk vind.
unimog_kevin
Moet je eens op www.unimog.nl een profiel aanmaken, en dan op het forum een topic maken 😉, die mannen hebben daar meer aan te bieden dan hier 😉
johndeere3640fan
Weet waar je aan begint, goedkoop is duurkoop en de meeste unimogs (403/406) zijn niet al te goed onder de 5000 euro. (technisch kan wel goed zijn dan maar al het plaatwerk enz. kun je niet zelf netjes doen)
Rieen
@johndeerefan.

hoezo? als je die rotte stukken er uit slijpt, voor nieuw er in last en dan schuurschijvie aan slijptol en maar vlak schuren, dan spuiten, zie je niks van weer;-)
unimog_kevin
johndeere3640fan
@Rieen

Ja dat zeg je nu zomaar, maar als je een redelijk stakke Mog wil kun je dat plaatwerk niet zelf doen, dat is toch werk wat een vakman moet doen.

@unimog_kevin

Haha nee gelukkig niet 😃 Maar ik ben ook bezig met een unimog en je ziet het toch bij veel van die goedkopere unimogs die technisch goed in orde zijn maar als je naar de cabine gaat kijken, dan snap je waarom ze zo goedkoop zijn. En als je m naar een professionele plaatwerker (spuiter) brengt, ben je ook gauw veel geld kwijt.
unimog_kevin
@johndeere3640fan

jah voor spuiter bende veel kwijt, ik zit ook te twijfelen of ik het einde van het jaar zelf doe laten doen. Want nou doe ik het niet, gebruik da ding gewoon als auto, dus gewoon overal knorren !:P, dus hoppen dat ik het eind van het jaar autorijbewijs heb(zal denk ik wel lukken april word ik 18 :P) en dan wordt die cabine keer onder de loep genomen 😉.
Rieen
Heb zo m'n connecties, ideaal van die kameraden die een vak geleerd hebben:-)
johndeere3640fan
@unimog_kevin

En ik word in april 16 😛
johndeere3640fan
@unimog_kevin

Dus ik heb nog niet zo'n haast om een unimog te kopen, er staat nu trouwens wel eentje op voor 5000 euro of iets, maar die ligt wel helemaal uitelkaar. (hoef je alleen in elkaar te zetten :P)
unimog_kevin
Verrassings pakketje ! 😃
johndeere3640fan
@unimog_kevin

Haha idd 😛 Heb je msn?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
21
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
11