Massey Ferguson 35 - Welke steekaskeerring vervangen en hoe?

Hallo,

Mijn MF 35 remt erg slecht. Een tijdje terug hebben we de remmen blootgelegd en zagen dat er olie op de remmen zit. Allemaal opgepoetst en hij remde weer goed. Maar na een tijdje was het weer hetzelfde dus de kerring(en) zijn lek. Heeft iemand ervaring met het vervangen van deze dingen en weet hoe het moet? Moet ik de binnenste of de buitenste of allebei vervangen?

Alast bedankt voor de hulp!
fergusonnetje

Reacties

Flip Rosmeer
Hoi,
Als je toch bezig bent, zou ik ineens beide keringen vervangen. Op Youtube staan er filmpjes waarin dat in detail uitgelegd wordt. Je hebt wel best wat materiaal nodig... lees: best een goede werkplaats.
Hier is zo'n filmpje:
, die vind ik heel goed. Het is wel een beetje vreemd gesproken Engels.
Groetjes,
Flip
David Bakker
Ik heb zoon keering wel eens vervangen , het is te keering die in je achterbrug zit . , de trompet zeg maar , moeilijk is het niet . gewoon de bouten van je wielnaaf los maken kan je zo de steekas er uit trekken en de keering vervangen .
+1
fergusonnetje
Bedankt voor de info!

De buitenste keering is misschien nogal een gedoe en ik heb nou ook niet zo'n complete werkplaats. De binneste keering is goed te doen als ik het verhaal van @David Bakker zo lees. Dat zal waarschijnlijk toch ook de keerring zijn die de meeste olie tegen zou moeten houden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 en hebben de trefwoorden olie en rem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!