Illustratie van:

Massey Ferguson 8480 - Vragen over Massey Ferguson 8480 Dyna -VT

Hallo, we willen eigenlijk een trekker van +/- 300 pk erbij hebben , het liefst met een cvt versnellingsbak. zoveel uren zal dat ding niet draaien dus het moet een tweede handsje zijn.
Er worden nog wel eens gebruikte MF. 8480 trekkers aangeboden die dingen hebben een SISU motor dus dat zit wel goed, verkoperspraatje is dat de cvt bak van Fendt is ; IS DAT ZO??? hoelang gaan deze bakken mee??? (bij normaal gebruik) zijn deze bakken op de een of andere manier te testen?? Is er een manier om na te gaan of de uren die op de klok ook werkelijkheid zijn?? groeten.

Deel dit topic

Reacties

Steven135
In een mf 8480 zit inderdaad een Fendt vario de achterbrug is hierdoor ook door Fendt, deze gaan gemiddeld 10.000 uur mee, veel en zwaar transport 8000 uur. Je kan niet weten of de bak bijna kapot gaat dat gebeurt binnen 10 seconden en dan is ie in een keer kapot. Verder rijden deze hetzelfde als een automaat (auto) en je kan hem ook op pookje zetten dan rijd die hetzelfde als een powershift zonder groepen.
dirkao
@Steven135 bedankt
+2
rickboer blija
Uren kun je controleren door hem aan de computer te hangen, heb al meerdere trekkers gehoord die meer hadden dan de teller weer gaf. En de druk van de vario is te testen maar is zo betrouwbaar als het weerbericht
dirkao
@rickboer blija bedankt, nu dus een dealer zien te vinden die de werkelijke uren met een computer af kan lezen. dat is hier in brazilie echt niet zo gewoon als in nederland
rickboer blija
@dirkao o, ja dan wordt de situatie een stuk lastiger

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 8480 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0