Illustratie van:

John Deere 5055E - Hydrauliekslang wil niet meer in de trekkeraansluiting

Ik heb een 5055e van iets meer dan een jaar. Vorig jaar wilde de hydrauliekslangen er niet zo makkelijk in en uit. Dachten toen nog is nieuwigheidje. Dit jaar een keer geschud, slangen eruit en voor de hark gezet en nu wil er geen slang meer in. Beide ventielen hebben hetzelfde. Zie niets aan de ventielen en zit op zowel trekker als hark geen druk. Hark werkt wel op andere trekker en bijvoorbeeld hydraulische topstang wil ook niet. Wat zou dit kunnen zijn en hoe verhelp ik dit?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Sjon
Naar de dealer ermee, moet niet kunnen bij een trekker van 1 jaar oud.
Je hebt 3 jaar garantie.
arnoba
Het vergendelmechanisme (ring en kogeltjes) aan de tractor zal haperen, probeer de ring eens te bedienen zonder slang en voel of de kogeltjes ook effectief in hun zitting zakken wanneer je dit doet

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5055E ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!