Illustratie van:

Deutz D30S - Aankoop Deutz d30

Ik heb een Deutz d 30 gevonden in mijn directe omgeving en ben van plan om deze te kopen. Daar ik geen echte kenner ben van dit Merk en type het volgende verzoek: Waar moet ik op letten op eventuele veel voorkomende gebreken of zaken dat ik hem absoluut niet moet kopen? Alle aankoopinformatie is welkom! Bij voorbaat hartelijk dank.

Deel dit topic

Reacties

+1
Deutz Hedel
Hoi Geert, lastig te zeggen. In princiepen is het een betrouwbare tractor. Kijk naar de onderdruk, lekkages, stuurspeling, maar beter, zoek iemand die even met je mee gaat. Het is prijs/kwaliteit hè.
+1
geert-janssen0
Dankjewel voor je advies en goede raad, en ja ik heb iemand gevonden die ter zake kundig is. Nu maar kijken hoe het e.e.a. afloopt.
Peter001
Beste mensen,
Ik heb sinds kort een Deutz D30S waarvan de hefinrichting het niet meer goed doet hij gaat schokkend langzaam omhoog en blijft ook niet staan in welke stand dan ook , hij zakt heel langzaam. Dus er is iets lek , heeft iemand een advies waar dit probleem zit? Mogelijk de cilinder lek?
Moet er een complete revisie van de hydrauliek plaatsvinden?
Zo ja waar kan ik het beste een originele revisie set kopen, ik heb al gegoogld maar kom daar niet wat tegen.
Al vast bedankt voor de reactie.
Met vr gr,
Peter.
Deutz-5006
@Peter001 zit er wel genoeg olie in
Peter001
@Deutz-5006
Er zat niet genoeg olie in toen ik hem kreeg, ik heb er toen 8 liter bij moeten doen, dus hij was bijna leeg. Is de boel binnenin misschien uitgedroogd.
Peter001
@Deutz-5006
Er zat niet genoeg olie in toen ik hem kreeg, ik heb er toen 8 liter bij moeten doen, dus hij was bijna leeg. Is de boel binnenin misschien uitgedroogd.
bas101
D30 zijn idd betrouwbare traktoren , sowieso de meeste traktoren uit de jaren 50 , optisch kun je aan t plaatwerk meestal al aan zien hoe er mee omgesprongen is , is t front gedeukt , spatborden gedeukt en verrot of ziet t er nog strak uit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D30S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0