Illustratie van:

International 1055 - Kabel van Ruitenwissermotortje in cabine

Hallo,

Ik wil mijn ruitenwissermotortje terug aan het bollen krijgen maar ik weet niet waar de kabel heen loopt in de cabine van mijn international 1055 is dit boven bij de radio of onder bij de toerenteller ?
kan iemand mij hier bij helpen ?

Mvg Mike

Deel dit topic

Reacties

ihc-driver
Bij mij zit de schakelaar van de voorste ruitenwisser op het dashboard en de schakelaar van de ruitenwisser achter zit bij de radio.

Tenminste ik ga er van uit dat je dat bedoeld?

De kabel van de voorste ruitenwisser gaat dus naar onderen ( mits je geen voorruit hebt die open kan) en die van de achterste ruitenwisser blijft boven in de cabine.
Deutz 001
@ihc-driver

Ik heb van voor een ruit die niet open kan.
erlopen 2kabels na binnen in het dashboard eentje gaat naar de zekeringen kast en eens kan ik niet volgen moet ik het hele dashboard eraf halen
ihc-driver
Als ik de wissermotor kan vinden zal ik s even kijken hoe dat ook al weer zat. Heb m ergens opgeborgen aangezien ik die niet meer nodig heb
christelthijssen
Als je het begin en eidne van de kabel hebt meet je ze even door dan weet je welke het is.... weerstand meten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1055 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
4