Aftakas kering new Holland t6010 vanaf de achterkant te vervangen..?

Hallo,

Wij hebben een new Holland t6010 plus met een lekkende aftakas kering achterzijde. Nou is mijn vraag, kan deze kering vanaf de achterzijde vervangen worden of moet de achterbrug er achterheen.??

Gr. Mark

Deel dit topic

Reacties

Mark6010
Zie bijgevoegde foto voor de aftakas

(klik om te vergroten)

Het gaat om deze aftakas(kering)
nhmonteur
Als hij echt alleen bij de as lekt dan is een nieuwe o-ding voldoende.
Haal dan de springring bij de aftakas stomp weg en trek de stomp eruit. Hier zie je een o-ring zitten. Deze vervangen en het lekken lang de stomp is dan opgelost.
Komt er olie achter het ijzeren plaatje weg,(dit is te zien door de 4 inbusboutjes los te draaien en het plaatje weg te halen) dan is de keerring lek.
Deze keerring is alleen vanuit binnen te vervangen. Je moet daarvoor de achterkant van de achterbrug demonteren en daar diverse tandwielen van de aftakas verwijderen om de keerring te kunnen vervangen.
Mark6010
Hij lekt volgensmij alleen langs de stomp. De olie zie je lopen over het ijzeren plaatje onder de stomp.
nhmonteur
@Mark6010 dan is een nieuwe o-ring voldoende.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0