Illustratie van:

Valpadana 1225 - graag uw advies vooraleer ik dit koop

Beste,

Ik weet een knikker staan, zonder kennis van jaartal. Zijn er zaken die zwak zijn aan deze tractor, die ik best kan controleren alvorens over te gaan tot een aankoop?

mvg,

Christophe Berton
maxibaut@gmail.com

Deel dit topic

Reacties

GROENEDEERE
Controleer vooral de stuurinrichting. door het knikken zitten er veel bewegende delen die onderhoud vragen. let daarbij ook op de steekas die erdoorloopt vooral de kruiskoppelingen.
Je moet wel erachterkomen wat het bouwjaar is en natuurlijk het serienummer
maxibaut
Mag je hiermee de weg op? Op alle foto's zie ik nergens een nummerplaat hangen. Dit is echter nodig voor mij omdat ik met de trekker het bos in wil om mijn stapeltjes hout op te halen.
Fendttrisixfan
Als er papieren bij zijn is dat geen probleem, en de reden dat je geen nummerplaat ziet hangen op de foto's op deze site is omdat in nederland geen nummerplaat verplicht is
NHSanderJD
Als je op meerdere foto's van alles soorten trekkers kijk zitten daar toch ook geen kenteken op? 😃
GROENEDEERE
@maxibaut

Als je de trekker koopt met all bijbehorende papieren dan kun jij je trekker laten uitrusten met een kenteken plaatje. Als je een trekker koopt zonder de papieren ben je stom bezig
maxibaut
Bedankt. Tijd voor een andere, pertinentere vraag. Dit topic mag dicht
NHSanderJD
@maxibaut

moet jij doen he

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valpadana 1225 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0