Illustratie van:

Valpadana 1225 - Kopen? waar?

Beste,

Ik had een 45pk op het oog, maar deze is net verkocht, helaas. Hebben jullie weet van members die er eentje staan hebben die weg kan. Geen slooptuigen met werk aan.
Desnoods mag u mij dat mailen naar maxibaut()gmail.com

alvast bedankt. Je vindt ze nogal moeilijk op de tweedehands markt.

Deel dit topic

Reacties

1046
Zoek lekker een dealer op ofzo, via google vind je een heleboel
flyinghollander
Loonwerker Twan, jij vroeg ook of dealer betrouwbaar was, wat voor onzin vraag is dat, iemand die als maar zegt google is je beste vriend, kan je het forum ook wel sluiten, je bent niet verplicht om te antwoorden!
tractortje
Miss even naar een olditmer verzamelaars gaan?
maxibaut
De zoekertjessites staan vooral vol met oude zoekertjes die niet verwijderd worden maar waar de tractor al lang verkocht is.
Ik wil vooral meegeven dat ik zo een tractor zoek, wie weet leest een huidige eigenaar dit en wil hij hem van de hand doen.
christophe b
Same solaris kopen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valpadana 1225 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0