Illustratie van:

Volvo BM 2650 - volvo 2650 remmen

hoi me volvo 2650.. remt nie meer... remdruk is weg .. olie voldoende..iemand ervaring alvast bdankt

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Gwoon naar de monteur vragen die het laatste gerepareerd heeft!!
VolvoPowerT700
Wij hebben hetzelfde probleem met onze Volvo BM 2654 gehad. Kan een hoop aan mis zijn. Heeft hij lang stilgestaan of niet? En zijn de remblokken nog goed? Of heb je ergens een lek?
volvo650
ja staat half jaar stil.remblokke goed. misch rempomp kan dat
WimBe
Als er geen remdruk meer is, dan heb je ergens een lek of lucht in de leidingen.
xylon
De dichtingen in het rempomje vervangen.
caseihman
Gewoon eventjes ontluchten.
als dat niet lukt zoeken waar de lucht binnen komt.
VolvoPowerT700
Bij ons bleef de pedaal tegen de grond liggen. En zat er geen lucht op de leidingen. Probeer eerst anders te ontluchten. Als dat niet helpt moet je naar het volgende kijken.

Je moet eerst naar de kleine remcilinder onder in je dashboard kijken. Als je geluk hebt zijn hiervan de rubbers versleten en vervang je die door nieuwe. Dit komt wel meer voor als een trekker langer stilstaat.

Als dat het probleem niet is moet je de verdeler en bekrachtiger onder je dashboard is nakijken die hebben wij ook moeten vervangen. Kijk ook je hoofdremcilinders aan je remschijven na. deze waren bij ons verroest en hebben we ook moeten vervangen.
Het is in zeker geval een hele klus want je kunt nergens goed bij.
jdthebest
Als je rubber lek is van de rem vacuum booster bij het stuur bouwt hij geen vacuum op en remt hij ook slecht
volvo650
Dankje volvopower.. volvofans onder mekaar gr
pikpotter
Wij hebben ook een 2654 gehad en is nu 15 jaar weg en hadden daar in de tijd ook problemen mee bij ons zat het in het verdeelblok , en als ik de klacht zo hlees zal dat bij jou ook het geval zijn , het verdeelblok is van wabco en was in de tijd moeilijk te krijgen en ook vrij prijzig .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 2650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
4