Balen persen en wikkelen in één werkgang

MJ loon- en verhuurbedrijf uit Uddel voor de eerste keer aan het gras harken, balen persen én wikkelen in één werkgang. Vond plaats in Elspeet met een Case Puma 165 CVX, PZ Zweegers Novex 600 en een McHale Fushion.

Deel dit topic

Reacties

hoest
Zal wel leuk zijn maar hoeveel zie je nog op de weg met zo'n unit voorop😰
labella
Ik dacht dat die novex harken allemaal al lang in de oud ijzer bak lagen, heeft iemand er potverdorie nog weer eentje er uit gevist. Harken hebben die dingen nog nooit goed gedaan, ik zag in het filmpje ook al weer iemand met een handhark de restjes bij elkaar harken.
fastrac3155
@labella hier zwerven er ook nog verschillende rond, het zijn wel de fijnste ruggen/Wierden/duinen om te persen, mooie breedte en ongeveer vlak, levert een mooi egaal gevulde perskamer op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden pz , balen persen , gras , persen , gras harken , balen , puma , case , harken , zweegers , wikkelen , pz zweegers , uddel , cvx en mchale geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
746