Deutz D40 - verf

Beste,
Wie weet er waar ik gemakkelijk groene en rode verf voor de Deutz D40 kan bestellen in België? want blijkbaar nog niet zo evident. Ik had gemaild naar agrotechnieken Verstraeten, maar die reageren blijkbaar (nog) niet.
Alexander Segers

Reacties

Deutz-5006
Onze schilder was gewoon naar een verfopruiming geweest en de goede ralnummers stonden er tussen!
weurding
Op ebay.de kun je de juiste kleuren kopen, erbedol verf, is goed,thuis sturen behoort tot de mogelijkheden
sebas deutz150
Gaspart 😃
djwpk
Wat wil je er op hebben 1k of 2k lak.
Alexander Segers
1K of 2K lak? 😃 zegt mij niets precies
Schluterfan
@Alexander Segers

1 of 2 componenten lack...

Je kan ook nog altijd industrielack of autolack gebruiken, zitten forse prijsverschillen in, maar heeft ook te maken met hoe lang die verf mag blijven blinken 😉. Ook proberen zowel primer als effectieve laag van het zelfde merk te nemen, dan heb je minder kans dat de verf gaat "vechten".

Erbedol levert de verf voor deutz, en helemaal niet duur eigenlijk.

Je kan gewoon bij een Deutz dealer die verf laten bestellen. Misschien met behulp van het serienummer ofzo, dan weten die soms meer welke ze juist precies moeten bestellen, want je hebt bij Deutz wel verschillende soorten groen gehad, alleen weet ik dat bij die D's zo niet.
cremie
Farmparts maaseik, bestellen... na 2 hooguit 3 werkdagen originele deutz kleur in huis! en natuurlijk, niet te duur;)
Deutzfreak Nr 1
Alexander bel me es op , ik zit 2 km van u en heb de antwoorden voor veel van je vragen , zal men nr ng es mailen in een pb
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D40 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!