Ford 7000 - Een goed elektrisch schema

Beste leden,

momenteel ben ik bezig met de bedrading aan mn Ford 7000. Wat ik al heb: het schema waar vanuit dit forum al vaker naar verwezen is (volgens mij van een 5000 uit eind Jaren '60), een werkplaatshandleiding van de types t/m 5000 met supplement 7000 er in mer dus ook het elektrisch schema, een duits E-schema en een engelse gebruikershandleiding van de 2000 t/m de 5000. Nu is het zo er per land en uitvoering ook wat verschillen zijn geweest (gloeispiraal, verlichting) en daardoor alle schema's die ik heb voor modelen zonder knipperlicht zijn. Mij lukt het ook niet om online zo'n schema te vinden waar op een goede manier de bedrading van de zekeringkast/richtingaanwijzer en clignoteur te vinden zijn.
Ik heb in Ierland bij een bedrijfje een complete kabelboom gekocht voor uitvoering met knipperlichten, nummerplaatverlichting en stopcontact maar het is desondanks een lastige puzzel en met het bedrijfje wat de kabelboom heeft gemaakt is haast geen contact te krijgen. Het verbaast mijn gezien de grote hoeveelheid Ford 1000 series die er in omloop zijn dat er geen schema's te vinden zijn voor de uitvoering met knipperlichten, stopcontact en kentekenverlichting.
Wie heeft zo'n schema ter beschikking en is bereid dit in te scannen? Bij voorbaat is mijn dank groot.
Groetjes Sjors.
sjorsthissen

Reacties

a3vandiejen
@theovl Misschien kan Theo je verder helpen.
schouten85
Wat is de zwaarste accu die in eeen Ford 7000 kunt zetten?
monster 2012
Meet de lengte en breedte van je accubak en kijk welke hoogte je kan monteren en de plaats van de + en - pool en ga daarmee naar een bedrijf welke accu in de verkoop heeft en zeg dat je de zwaarste uitvoering wilt met jou afmetingen.
schouten85
Oke duidelijk.. en qua ampere, zit daar een max aan dat de boel niet doorbrandt of iets?
monster 2012
Nee hoor .de startmotor vraagt wat hij nodig heeft om te kunnen starten en als je wat over hebt is alleen maar makkelijk voor de koude start bij de winterdag.
schouten85
Bedankt voor de reactie
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!