Gratis Diefstal notificatie bij Entreeding

Voor de gene die het niet weten.
Bij entreeding kan je gestolen landbouwvoertuigen aangeven en sturen hun voor jou een GRATIS sms naar de mensen die zich hebben aangemeld bij de Diefstal notificatie van hun site. Je hoeft alleen je naam, e-mail en telefoon nummer in te vullen. En achter Diefstal notificatie "aanmelden" aan te kruizen. Zodra er weer iets gestolen is krijg je vanaf heden een sms. Hoe meer mensen zich aanmelden voor deze GRATIS dienst hoe eerder we een pak kans maken.

Als het geen goed topic is verwijder ik het weer.

Deel dit topic

Reacties

NHSanderJD
Daar had je pas idd al over! is wel handig denk
t6010plus
Is een goed topic!
jd4050
Heb me net aangemeld, lijkt me wel handig omdat ik vaak op de weg ben.
NHSanderJD
Contact persoon is toch je eigen naam?
glenn820
Inderdaad een goed topic!!
glenn820
Inderdaad een goed topic!!
jd4050
@NHSanderJD

Heb ik wel gedaan
korteraar
Klopt ja. Ik ben liftmonteur en zit door heel NL heen en uit eigen ervaring let je toch even extra op als je net een sms heb gekregen.
chiel-fendt 936
Als ik wat ouder was had ik me aangemeld
maar het is inderdaad wel handig
RobinBos
Hoe komt de melding eigenlijk bij entreeding binnen? via de politie, of de verzekerings maatschappij ofzo?
ik zou me best aan willen melden, maar dan zou wel 99% van de gestolen machines aangemeld moeten worden vind ik. Als ik die lijst bekijk mis ik er een goed aantal eigenlijk.
korteraar
Volgens mij is het gratis voor de bedrijven die aangesloten zijn bij entreeding. Dat zijn vaak de grondzet en loonwerk bedrijven. En als het bij ons thuis zou gebeuren zou ik de gasten van entreeding gewoon bellen en kijken wat ze zeggen.
korteraar
Lees dit topic. Je kan niet meer ontkennen dat het niet werkt. Meld je zelf ook snel aan.

tractorfan.nl/topic/18389/
rene-fendtfan
Ik krijg ook van dat soort sms,jes .. toevalig gister nog over die 2 bagger karre
BeterBoeren
Met de Zero Tolerance kunt u diefstal voorkomen! De Zero tolerance is klein en effectief, het kan makkelijk worden gemonteerd op de tractor. Ingeschakeld geeft het apparaat geluid af ter hoogte van maximaal toegestane decibels, het alarm gaat pas weer uit als de eigenaar met zijn unieke 'sleutel' gemakkelijk weer uitschakelt. Naast het geluidsalarm krijgt de eigenaar en / of de centrale een sms als onbevoegden het productiemiddel aanraken.

Interesse? Neem dan contact op met martin@beterboeren.eu

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
1