Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron M 620 - I-monitor

Ik heb nog nooit een i-monitor in een agrotron M zien zitten. In de folder staat wel een foto, maar daar zit de monitor op een plaats waar normaal gesproken andere computers/terminals hangen (rechts langs de B-stijl). Heeft iemand foto's van een i-monitor in een M?

Deel dit topic

Reacties

sebas deutz150
De i montor is alleen verkrijgbaar op de S class cabine en die heeft de M 620 niet maar wel leverbaar op de m625 waar die zit bij een schakelbak weet ik niet.
bij de ttv 630 zit waar de versnellingspook zou zitten
Maisbaal
Moet je eens op tractorpool.de kijken
hier staat een m420 met I-monitor
Maisbaal
Trouwens het kan alleen maar bij een profline.
en Deutz maakt de 620 alleen maar Basic daarom is de deutz 625 deze heeft ook 4 kleppen per cilinder en de 620 niet.
TimTim
Ha Johan, grappig jou hier te ontmoeten.
O.a. de 620 was eerst wel gewoon in profiline (en dus ook met i-monitor) beschikbaar, maar nu is dit dus alleen mogelijk met de nieuwe 615 en 625? Is de M600 nog wel in beide uitvoeringen beschikbaar?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron M 620 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!