Illustratie van:

Ford 2000 - Ford 2000 start slecht

Geachte leden,

Mijn ford 2000 wil slecht starten de laatste tijd, de trekker heeft iets carterdruk. Bij de brandstofpomp lekt er ook iets diesel heel langzaam bij de pakking langs ( in midden de horizontale pakking van brandstofpomp). Kan dit er mee temaken hebben?

M.V.G.

Deel dit topic

Reacties

dalton
De meeste oudere tractors starten iets moeilijker in de winter vanwege de kou. het lijkt me sterk dat die lekkage bij je brandstofpomp het probleem is ( mits de diesel eruit spuit). het ligt eerder aan de kwaliteit van je accu of een versleten startmotor.( startmotor reviseren kost iets van 200 euro )
ford20001
Bedankt voor snelle reactie,

De accu en startmotor doen echter wel goed.
De diesel spuit er niet uit!
Dan ga ik er zo mee verder en misschien de zuigerveren laten vervangen.

nogmaals bedankt
WimBe
@ford20001

Een roterende brandstofpomp van CAV? (gezien je beschrijving, ken de Ford'en verder niet 😉 ) Daar zijn wel pakkingsetjes a 30 euro voor.
Wimsumar
Beste Ford20001]

Quote:
de zuigerveren laten vervangen.

Niet doen! Het blijft niet bij slechts "een paar zuigerveren", het wordt een veel te kostbare reparatie/onderhoudsbeurt voor zo'n trekker als je het niet zelf kunt uitvoeren.
wouterdp
Slecht starten zal wel aan de pomp liggen.
Die rotatieve cav pompen lopen graag af en zeker als ze wat versleten zijn.
ford20001
Wanneer de Cav pomp slecht is start die in het begin dan slecht omdat die geen brandstof krijgt?
wouterdp
Ja, het duurt wat langer eer ze aanslaan.
ford20001
Bedankt voor de reacties

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!