Ford 3600 stuur

Hoe maak je het stuur los dop er af moer los zit er dan een vertanding of op gedraaid

Deel dit topic

Reacties

monteurtje
Stuur zit op een conisch gedeelte geklemt.
moer er een stukje opdraaien iemend het stuur omhoog laten trekken (op spanning houden) en iemand anders op de stuuras laten slaan. meestel springt hij dan wel los.
ford 3600
Gaan we uit proberen
ford 3600
Lukt dus niet ga morgen wel met een poelie trekker proberen
monteurtje
Ja dat is inderdaad de 2e optie. goed onder spanning zetten met de poulietrekker en dat een klap op de 6kant van de poulie trekker geven. het is belangrijk dat je hem even laat schrikken door een klap want dan schiet ie in 1 keer los, doe je dit niet kan hij vast blijves zitten.
nhmonteur
Wat je ook kan doen, is de moer eraf draaien en dan met twee man het stuur vast houden links en rechts en dan het stuur heen en weer halen, zo is het mij al een aantal keer gelukt,
En spuit er eventueel wat wd40 tussen kan nooit geen kwaad.
lindehydrocart30
Dop eraf, moer los, en eigenlijk met een 3 arms poelie-trekker proberen 😉 dan gaat het stuur meestal zo los.
old man jose
Heel makkelijk moer los, zelf op de tractor gaan zitten met je knieën het stuur omhoog drukken en met een centerpons in het midden van de as slaan.
Niet te gek tekeer gaan maar zo komt het stuur los. SUC 6
casejxu
TIP!!!:: draai de moer er even een paarslagen op

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3