David Brown 996 - Hef inrichting werkt verkeerd om

Hallo. Ik ben sinds dit weekend eigenaar van een David Brown 996. Deze heb ik gekocht met het mankement dat de hef niet zou werken. Na de keuze hendels in de juiste stand gezet te hebben bleek de hef gewoon goed te functioneren. 1 ding is echter niet goed, en dat is wanneer ik de hef omhoog doe deze zakt, en wanneer ik hem laat zakken hij omhoog gaat. Iemand enig idee waar ik dat in moet zoeken? Tevens ben ik opzoek naar een electrisch schema en een werkplaatshandboek. Alvast bedankt voor de hulp

Deel dit topic

Raymond k

Reacties

blauwe tractor
tmbbooks.com/nl/trekm_DavidBrownrep.html/

histoparts.com/h7099___david-brown-werkplaatsboek/…

Wanneer er een heen en weer gaande beweging word omgezet in een draaiende beweging is de kans daar dat er een ventiel verkeerd om aangesloten is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 996 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!