New holland hooipers 276

Wie heeft er ervaring met een new holland hooipers 276. wat is jullie ervaring met deze pers.
pers jullie met nylon of touw.

Deel dit topic

Reacties

jouwstra
Zijn goede persen, heb zelf ook een pers en gebruik altijd sisal touw. Persen gaat prima, maar als de dauw in valt stopt een kant met knopen... altijd makkelijk weet je wanneer je moet stoppen 😛
jd user
Ja ze persen alleen kromme pakken.Verder zijn ze goed.
riessie
Inderdaad zoals jouwstra zegt, zo snel er dauw in kom kun je stoppen. Ook persen met nylon gaat niet met het knoopapparaat. Dan wordt het een zooitje. Maar altijd mee geperst en verder super persen!
WimBe
@jd user

Hoezo kromme pakken? Je invoertanden moet je dan eens wat gaan verstellen 😉 en mss wat harder rijden...

@jouwstra
Wat meer spanning op je touwhoudersschijven zal dat probleem verhelpen, nieuwe schijven en geleiders zal ook wel helpen..... al moet je gewoon niet die taaie rommel gaan persen....

Die NH persjes is niet zoveel mee aan de hand, tot de slijtage komt (Rasspe knopers 😉
WimBe
@riessie

Nylon gaat juist veel beter! Mss moet je dan je mesjes eens slijpen/ vervangen 😉
Tom VB
Ik had een 278, en ik kreeg m niet echt goed. Was ook al een oud beestje maargoed. Nylon touw wilde niet. kwam ook door de afschuivers die de knoop van de vingers moeten schuiven. Knopers dus versleten en dat mag ook wel gezien de leeftijd. Ik heb m ingeruild voor een JD224T .
Deze perst als een trein, ook met nylon touw.
WimBe
Hee Tom, en dat met dezelfde knoopapparaten... 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
5