John Deere 1640 - Remschakelaar vervangen

Ik zou graag mijn remschakelaar willen vervangen maar als ik de oude eruit draai, komt er dan een hoop olie uit de rempedalen gelopen?
jan-deere

Reacties

aad3040
Is alleen een schakelaar, staat los van de olie.
JvH 1120
Als het een 1640 met vce of zonder cabine is zit er een oliedruk schakellaar aan de onderzijde van het remventiel dus kan er inderdaad wat olie uitlopen gewoon de nieuwe bij de hand hebben en vlug wisselen.
jan-deere
Ja, is er een zonder cabine, bedankt voor de reacties.
DESLAGERURRE
Let wel op dat je de goede remschakelaar plaatst .. jd trekkers ZONDER 4wd hebben een maak-contakt .. trekkers MET 4wd hebben een breek contakt.
verder kan gewoon te wisselen zijn .. als je wat snel bent stroomt er een drupje uit .. trekker wel uit zetten als je hem wisselt omdat ie door lage druk op druk word gehouden ..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!