Illustratie van:

Claas Celtis 456 RX - banden

Hallo wie heeft er ervaring met 600/65r38 onder deze trekker? past dat er onder, en zou dan ook 270/95r48 eronder passen, oftewel 11.2r48 is na mijn weten net zo hoog als de 600/65r38.
we zijn aan het kijken voor een celtis, en hebben deze smalle banden thuis nog staan, zou mooi wezen als die er onder passen.

Deel dit topic

Reacties

MaartenMandemaker
Naar mijn weten is 540/65R38 het grootste wat onder een Celtis kan.
collega hobbyboer
Het gaat om de trekker die bij wensink staat in ruurlo, die heeft de wielkasten wel behoorlijk vol, in de advertentie staat dat er 600/65 r38 onder zitten, en dat lijkt mij ook wel.
weurding
Als ze bij wensink eronder zitten zal het wel passen, als je deze trekker wilt kopen ga je toch kijken en zie je het? 😉
collega hobbyboer
Ja we gaan morgen kijken, het past er net onder zei hij vanmorgen tegen mij, misschien dat het op onze grond problemen kan geven omdat er maar speling is van 2 cm. maar hij zal meest van de tijd toch op smalle banden staan.
Claas-JD
Het antwoord staat al in de advertentie en je gaat al kijken.. Dus beetje onzinnig topic vind je zelf ook niet???
JD92
Mag ik vragen waarom je specifiek een celtis wilt?
collega hobbyboer
We hebben nu een ceres, en de celtis spreekt ons wel aan, lichte trekker voor verplegingswerk, en de renault bevalt ons goed, en dat verwachten we dan ook van de claas
JD92
Ok.. Ik ken 3 mensen die een nieuwe Celtis hebben gekocht. En deze met soms nog geen 2000 uur weer ingeruild hebben.. Heeft de 456 elektrische omkeer? Dat scheelt wel qua comfort.. Maar ik zou ook even de ervaring van anderen vragen..
collega hobbyboer
Ja opzich heb ik ook nog niet veel celtissen gezien met nogal wat uren erop, er staan er een paar op met 1000 tot 2000 uur erop. ja wel verdacht, maar opzich was die trekker die we zaterdag bekeken hebben wel geschikt voor ons, en hij beviel ons wel zo tijdens de proefrit.. hoe de trekker is, is dan toch altijd nog afwachten.
weurding
@JD92 ik ken een boer die 2 jd 's had in groningen van de 20 serie en nu na 1500 uur niet meer, zo zal er altijd iets zijn, celtis is een handige goede trekker met betrouwbare techniek 😉
JD92
@ Weurding.. Hmm.. interessant, weet je ook waarom? we staan op het punt een 20 serie aan te schaffen:P

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Celtis 456 RX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3