Oppervlakkige roest opkuisen met welk product?

Onze beregening haspel heeft een oranje schijn door het beregen met roestwater.
nu is mijn vraag of jullie een goed product kennen om de haspel terug netjes te maken zonder dat de dichtingen in gevaar komen. ik zoek iets waar je de haspel met inspuit en de roestfilm oplost en dan afstoomt met de hogedrukreiniger onder de roestfilm zit wel nog goede verf deze mag ook niet beschadigt worden . bestaat dit? iemand ervaring mee?

mvg

Deel dit topic

Reacties

geertyb0y
Pronano heeft een agri product welke volgens hun erg goed geschikt is om dit soort aanslag op te lossen, ikzelf gebruik de gewone voor de auto's en werkt super.

Misschien dat iemand hier wel ervaring heeft met het agri product?
mistersmedts
[oke bedankt alvast zal het eens opzoeken @geertyb0y]
ares697
Heb zelf een roestwaterplekje op de pompset wel eens ingespoten met truckcleaner, maar was nog niet overtuigd van het resultaat....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0