International 423 - Zo nu en dan valt mijn hydroliek voledig weg.

Als ik dan de Hydro-handel achterover doe gebeurt er niets.(geen druk)
Maar als ik dan wat heen en weer rijdt dan doet hij het ineens wel weer. Waar kan dit aan liggen. Vrriendelijke groet, Pier.
pierj@telfort.nl

Deel dit topic

pierj

Reacties

Wimsumar
Beste PierJ.: De allereerste gedachte hierbij is dat er veel te weinig olie voor de hydrauliek beschikbaar is.

Hoe is het oliepeil?
john deere 7810
Ja dat denk ik ook het eerste als je zoiets hoort
caseih212
Inderdaad, té weinig olie

óf lucht in het systeem

óf hydrauliekfilter verstopt

😄
john deere 7810
Maar hij doet het soms wel en soms niet dus lucht in het systeem is het niet denk ik filter kan ook maar dan moet het wel een zuigfilter zijn he
RvM96
Dan toch maar het oliepeil checken....
IHC-power
Idd, gewoon eerst peil checken. Als er genoeg inzit filters zuiver maken. Lucht op het systeem lijkt het me niet te zijn. (je mag trouwens wat meer hydro-olie opdoen dan dat het peil aangeeft)
rolf
Heb met een john deere 6820 ongeveer hetzelfde gehad, dat lag alleen aan de computer, maar die zal dur in deze trekker nog wel niet inzitten (A)
magerehein
Heel goed voor je pomp zoiets
Mc_douwel
Eerst je peil maar eens checken geen olie is niet zo best voor de pomp
pierj
He jongens bedankt voor jullie reacties maar hier komt nog een update.
Vandaag openhaardhout gehaald en na 15 km rijden nog geen druk op de hydro aansluiting dus ik dacht dat wordt met de hand lossen. Maar toen ik de distel van de kipper met de hef even optilde was daarna de druk op hydro aansluiting weer terug en werkte weer zoals voorheen. graag reactie wat er eigenlijk niet goed zat. vr gr. Pier
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!