Iseki TX 1510 - Temperatuur lampje brandt niet met het starten

Als ik mijn Iseki op contact zet branden er 2 van de 3 controlepalmpjes, namelijk die van de dynamo en van de oliedruk. De Temperatuur brandt niet, het lampje zelf heb ik al vervangen, en ook als ik de kabel van de sensor eraf haal en doorverbindt brandt het lampje. Dus de bedrading is goed. Het zou dus aan de sensor kunnen liggen, maar om die zomaar te vervangen voor een kleine €200 zonder te weten of het aan de sensor ligt.
Ben benieuwd of bij jullie wel alle drie lampjes branden als hij op contact staat, lees ook verhalen dat bij anderen het lampje niet brandt terwijl de sensor goed is.

Deel dit topic

klaas-stuiver

Reacties

Rickhn
Ik heb een iseki tx1210. van links naar rechts, zou dus eerst het olie lampje, laadstroom lampje en daarna de watertemperatuur lampje komen. Bij mij brand het olie lampje niet met starten.
klaas-stuiver
@Rickhn Ik denk dat de lampjes verwisseld zijn bij jou, je kunt ze met fitting en al eruit halen en verplaatsen. Ik las in de handleiding dat het temp lampje pas gaat branden wanneer hij echt te heet is 😀 , maar met het op contact brandt hij niet ter controle of het lampje nog goed is?
Rickhn
@klaas-stuiver Bij mij brand alleen het meest linker lampje niet als ik hem op contact heb. Maar of de lampjes wel of niet branden maakt me niet zoveel uit. hij hoeft hier niet uren of dagen achter me kaar te daaien
Fordje4600
Als je zeker wilt weten of de sensor nog werkt kun je altijd wat water koken en kijken of het lampje gaat branden
+1
klaas-stuiver
Goed idee, dat ga ik eerst eens doen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TX 1510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!